Pedometru digital TANITA AM-120

Cod Produs: AM-120

Descriere:

Monitorul activitatii zilnice AM 120 ,,Next Generation” este rezultat al cercetarii medicale in domeniu, un instrument perfect pentru incurajarea utilizatorilor in sporirea activitatii fizice. Cu ajutorul acestuia, se determina pasii parcursi si caloriile arse plecandu-se de la rata metabolica de baza a utilizatorului.

Astfel, utilizatorul poate sti precis cata energie a consumat in fiecare ora din zi, in timpul gradinaritului, mersului de jos, perioadei de somn si a celei de rapaos. Rezultatele sunt stocate timp de 7 zile, astfel ca se poate urmari evolutia zilnica.

Monitorul poate fi tinut in buzunarul pantalonilor sau al camasii sau in geanta. Estimeaza in METS intensitatea activitatii fizice, calculeaza caloriile arse in perioada de activitate fizica si in timpul de odihna. Arata activitatea depusa in timpul zilei sub forma unui grafic. Volumul de activitate depus este reprezentat grafic pe blocuri orare, pentru fiecare ora pe o scala de 1 la 7. Fiecare scala se bazeaza pe rata metabolica de baza pentru o ora si arata volumul de activitate depus ca multiplu al acestei valori de baza.

Caracteristici:

Display color
Tehologie de ultima generatie bazata pe un senzor in 3 axe
Grafic cu bare pe 24 de ore al activitatii
Calculeaza rata metabolica de baza: BMR
Calculeaza consumul energetic (caloric) total (MEETS)
Memoreaza datele din ultimele 7 zile
Calculeaza pasii (0-9 999)
Caloriile consumate in functie de marimea pasului utilizatorului(0-9 999 )
Calculeaza distanta parcursa (0-999,9 km )
Functie ceas (24 ore AM/PM)
2 baterii de litiu (CR 2032)incluse
Lantisor , capac si clips inclus


Garantia produselor este de 24 luni la toate produsele!