Acest NOU analizor destinat salilor fitness, centrelor de slabit sau infrumusetare ori uzului personal, va ajuta sa obtineti o imagine profesionista asupra compozitiei corpului dumneavoastra, atat ca intreg, cat si pe segmente ale corpului: bratul stang, bratul drept, piciorul stang, piciorul drept si trunchiul.

Astfel, pe langa determinarea extrem de precisa a greutatii, veti afla si procentul de grasime corporala1a (1-75%; total si pe segmente), procentul de apa din corp, masa musculara (total si pe segmente), consumul caloric zilnic, varsta metabolica, ratingul fizic(1-9), indicatorul grasimii viscerale (grasimea care inconjoara organele interne; 1-60) si mineralizarea osoasa. Aceste informatii sunt extrem de utile pentru a decide asupra dietei si a exercitiilor fizice si gestiunii facile prin intermedul unui soft personal a tuturor acestor caracteristici.

Softul ,,BIOVISION” se descarca in computerul personal si poate monitoriza pana la 8 subiecti, cu grafice de evolutie, salvari si modificari date, etc.

Caracteristici:

Determina grasimea din organism (%),apa totala din corp (%), masa musculara (kg), indica grasimea viscerala, evalueaza starea fizica a corpului, determina masa minerala osoasa, determina rata metabolica de baza si varsta metabolica, precum si calculul caloric zilnic recomandat pentru mentinerea parametrilor actuali
Precizeaza valorile ideale pentru adulti (18-99 ani) si copii ( 5-17 ani – numai grasimea si apa)
Modul Sport (destinat atletilor si sportivilor cu un ritm cardiac sub 160 batai/min in repaos) si Invitat (destinat cantaririi altor persoane decat cele care au datele memorate)

* Calendar si ceas
* Functie numai cantarire
* Functie de reafisare a ultimelor valori pentru datele memorate
* Inchidere automata
* Dimensiune ecran LCD dispus in linii si 2 zone : 45x 125 mm
* Capacitatea: 150 kg
* 4 memorii
* 4 baterii alcaline AAA incluse
* 3 ani garantie

Garantia produselor este de 24 luni la toate produsele!